Barion Pixel
Weboldalunk használatával jóváhagyja a sütik használatát a Sütikkel kapcsolatos irányelv értelmében.

Logitech G PRO GX Clicky QWERTZ DE kiosztású fekete mechanikus gaming billentyűzet (920-009392)

Logitech
46.190 Ft
Menny.:db
Nem értékelt

Bruttó ár (AAM)

  • Felbontott, új állapot
  • OEM (Gyári fekete dobozban, a külső díszdoboz nélkül)
  • Tökéletes, hibátlan 
  • 6 hónap garancia
Szerezhető hűségpontok: 578
Elérhetőség: Elfogyott
Szállítási díj: 990 Ft
GARANCIA
GARANCIA
Minden termékünkre garanciát vállalunk!
GYORS KISZÁLLÍTÁS
GYORS KISZÁLLÍTÁS
Akár másnap a kezedben lehet rendelésed!
KIVÁLÓ ÁRAK
KIVÁLÓ ÁRAK
Minőségi termékek a legelérhetőbb árakon!
INGYENES SZÁLLÍTÁS
INGYENES SZÁLLÍTÁS
99.000 Ft feletti vásárlás esetén
46.190 Ft
Menny.:db

Leírás

Leírás:

FEJLETT MECHANIKA

A Romer-G Tactile mechanikus kapcsolók kifejezetten a profi szintű teljesítményt, érzékenységet és tartósságot szem előtt tartva készültek. A PRO Romer-G Tactile változata a sebesség, a pontosság és a halk teljesítmény tökéletes ötvözete, miközben továbbra is megőriz egy észrevehető, tapintható működési pontot.

HORDOZHATÓ TKL KIVITEL

A PRO leválasztható kábellel rendelkezik, és kompakt, numerikus billentyűk nélküli a kialakítása. A kisebb helyigénye és a külön kábel lehetővé teszi, hogy könnyedén elférjen egy tasakban. A kompakt kialakítás extra helyet biztosít a versenyeken nagy pontosságú egér mozgatásához és nagyobb rugalmasságot a billentyűzet beállításához a kívánt szögbe. Minden eleme tartósságra lett tervezve, az ellenállóságot erősíti a rendkívüli kemény acél hátlemez is, amely játék közben stabilitást és merevséget is kölcsönöz a billentyűzetnek.

BILLENTYŰLEÜTÉSEK JELFELDOLGOZÁSA

A Billentyűleütések jelfeldolgozása javítja az összteljesítményt a kapcsoló működését USB-jellé alakító sorozat egyes lépéseinek a kezelésével. A PRO szuperérzékennyé tétele érdekében optimalizáltuk a KSP folyamatot, hogy akár 10 ezredmásodperccel is gyorsabb legyen, mint a versenytársainké.

26 BILLENTYŰ EGYIDEJŰ ÉRZÉKELÉSE

A több-billentyűs bevitel azt jelenti, hogy az összetett parancsok végrehajtása mindig pontos. A 26 billentyű egyidejű érzékelésének köszönhetően szinte bármennyi billentyűt és módosítóbillentyűt, plusz a módosítóbillentyűket (Control, Alt, Shift) lenyomhat egyszerre tetszőleges sorrendben, és biztos lehet abban, hogy a rendszer mindet érzékeli.

LIGHTSYNC RGB

A LIGHTSYNC RGB technológia a megvilágítást és a játékprofilokat a tartalmával szinkronizáló, új generációs RGB-megvilágítást biztosít. Körülbelül 16,8 millió szín teljes spektrumából választva testre szabhatja és összehangolhatja a megvilágítási animációkat és hatásokat az egyéb Logitech G eszközeivel. A Logitech G HUB használatával mindet gyorsan és könnyen testre szabhatja.

TESTRESZABHATÓ JÁTÉK MÓD

Ne veszítse el az 1 millió dolláros meccset csak azért, mert véletlenül lenyomja a Windows-billentyűt. A Logitech Gaming Software segítségével testre szabhatja a játék módot, hogy letiltsa a szükségtelen billentyűket.

FUNKCIÓBILLENTYŰ MAKRÓK

A Logitech Gaming Software segítségével személyre szabott makrókat programozhat az F1–F12 billentyűkre, hogy tovább egyszerűsítse életét. Hajtson végre összetett parancsokat, vagy indítsa el műveletek vagy varázslatok sorozatát egy gombnyomással. A profilbeállításokhoz az G HUB szükséges. A billentyűzetmakrók általában nem engedélyezettek a versenyeken.

HÁROM DŐLÉSSZÖG

A tökéletes dőlésszög beállításához a billentyűzetet 0°, 4° és 8°-os állásba állíthatja. A gumitalpak stabilan tartják a billentyűzet még intenzív játékmenetek során is.

 

Paraméterek

Billentyűzet csatlakoztatása USB
Vezeték nélküli Nem
Kiosztás Német (DE)
Multimedia billentyűzet Igen
Háttérvilágítás Van
Mechanikus Igen
Numerikus billentyűzet Nincs

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írd meg véleményed!
Árukereső.hu Árukereső.hu