Barion Pixel
Weboldalunk használatával jóváhagyja a sütik használatát a Sütikkel kapcsolatos irányelv értelmében.

Logitech G502 X Hero 25K DPI Gamer egér Fekete (910-006139)

Logitech
33.990 Ft
19.880 Ft
Menny.:db
(1)

Bruttó ár (AAM)

  • Felbontott csomagolás, új 
  • Dobozában gyári tartozékaival
  • Tökéletes, hibátlan 
  • 6 hónap garancia
Szerezhető hűségpontok: 249
Elérhetőség: Elfogyott
Szállítási díj: 990 Ft
GARANCIA
GARANCIA
Minden termékünkre garanciát vállalunk!
GYORS KISZÁLLÍTÁS
GYORS KISZÁLLÍTÁS
Akár másnap a kezedben lehet rendelésed!
KIVÁLÓ ÁRAK
KIVÁLÓ ÁRAK
Minőségi termékek a legelérhetőbb árakon!
INGYENES SZÁLLÍTÁS
INGYENES SZÁLLÍTÁS
99.000 Ft feletti vásárlás esetén
33.990 Ft
19.880 Ft
Menny.:db

Leírás

Logitech G502 X 

G502 X JÁTÉKHOZ TERVEZETT EGÉR IKON. ÚJRATERVEZVE. A G502 X a legendás G502 előd legújabb kiegészítése. A leginnovatívabb játéktechnológiákkal lett átgondolva és áttervezve, köztük a legeslegelső hibrid optomechanikus LIGHTFORCE kapcsolókkal. Mostantól a hihetetlen sebesség és megbízhatóság, valamint a precíz működés együtt elérhető. 

LIGHTFORCE KAPCSOLÓK Az áttörést jelentő új hibrid optomechanikus kapcsolók az optikai működtetésnek köszönhetően nagyobb sebességet és megbízhatóságot nyújtanak. Eközben a mechanikus működtetés megőrzi a precíz, tapintható visszajelzést, amire a játékosoknak szükségük van. 

HERO 25K ÉRZÉKELŐ A legkorszerűbb játékhoz tervezett érzékelőnk szubmikronos pontosságra képes simítás, szűrés és gyorsítás nélkül. Az egyedülálló mozgáskövetéssel és intelligens energiafelhasználással a HERO 25K páratlan teljesítményt, energiahatékonyságot és pontosságot nyújt. 

ÁLLÍTHATÓ DPI-LÉPTETŐ GOMB Átalakítottuk a DPI-léptető gombot, így kiválaszthatja a fogás és stílus megfelelő beállítását. Leveheti és megfordíthatja, hogy közelebb legyen a hüvelykujjához, illetve lecserélheti tartozék üres fedéllel. 

KISEBB SÚLY Az ikonikus G502 lenyűgöző, 89 grammra történő csökkentése egyebek mellett a vékony falú, minimális anyagfelhasználást és maximális merevséget biztosító külső vázas kialakításnak, a könnyített görgetőkeréknek köszönhető. 

KETTŐS ÜZEMMÓDÚ GÖRGETŐKERÉK A megvilágított kerék szabadon forgatható szupergyors üzemmódban. A precíz görgetés érdekében kapcsolja fokozatos görgetési üzemmódba. Balra és jobbra döntve két további, teljesen programozható vezérlőhöz juthat.

Paraméterek

Jelátvitel Vezetékes
Egér típusa Optikai
Egér csatlakoztatása USB
Érzékenység 25600 DPI
Gombok száma 13 db
Megvilágítás Megvilágítás nélkül

Vélemények

5.00
1 értékelés
(1)
(0)
(0)
(0)
(0)
Írd meg véleményed!
|
2024. 01. 09.
G502 egerem volt mielőtt erre váltottam, nagyon megvagyok vele elégedve a 25K Hero szenzor teszi a dolgát (COD), csak ajánlani tudom
Árukereső.hu Árukereső.hu