Barion Pixel
Weboldalunk használatával jóváhagyja a sütik használatát a Sütikkel kapcsolatos irányelv értelmében.

Logitech G915 TKL Lightspeed GL Clicky QWERTZ DE kiosztású fekete vezeték nélküli gaming billentyűzet (920-009530)

Logitech
84.900 Ft
54.880 Ft
Menny.:db
Nem értékelt

Bruttó ár (AAM)

  • Felbontott, újszerű állapot
  • OEM (Gyári doboz nélkül)
  • Tökéletes, hibátlan 
  • 6 hónap garancia
Szerezhető hűségpontok: 686
Elérhetőség: 1 db raktáron
Szállítási díj: 990 Ft
GARANCIA
GARANCIA
Minden termékünkre garanciát vállalunk!
GYORS KISZÁLLÍTÁS
GYORS KISZÁLLÍTÁS
Akár másnap a kezedben lehet rendelésed!
KIVÁLÓ ÁRAK
KIVÁLÓ ÁRAK
Minőségi termékek a legelérhetőbb árakon!
INGYENES SZÁLLÍTÁS
INGYENES SZÁLLÍTÁS
99.000 Ft feletti vásárlás esetén
84.900 Ft
54.880 Ft
Menny.:db

Leírás

Logitech G915 TKL Lightspeed Wireless (920-009530)

A KÖVETKEZŐ DIMENZIÓ

Az igazi formatervezési és tervezési áttörést jelentő G915 TKL jellemzői a profi szintű, vezeték nélküli LIGHTSPEED, a korszerű LIGHTSYNC RGB és a csúcsteljesítményű, lapos kialakítású mechanikus kapcsolók. A kiválóan kidolgozott, prémium anyagokból készült G915 kifinomult formatervezése maga a páratlan szépség, az erő és a teljesítmény együttese. Ismerje meg a G915 LIGHTSPEED-et és a játékot a következő dimenzióban.

VEZETÉK NÉLKÜLI LIGHTSPEED

A G915 profi szintű LIGHTSPEED vezeték nélküli technológiája hihetetlenül gyors, 1 ms sebességet biztosít. Ez ugyanaz a vezeték nélküli technológia, amellyel az e-sport profik is belevetik magukat a küzdelembe világszerte. A G915 akkor is működik, ha USB-re van csatlakoztatva, így egyszerre lehet játszani és tölteni.

PRÉMIUM ANYAGOK

Az 5052 alumíniumötvözet-borítás az acéllal megerősített alaphoz csatlakozva könnyű, szupervékony, ugyanakkor erős és tartós billentyűzet-kialakítást biztosít. A minden igényt kielégítő billentyűzet precíz tervezésekor és kialakításakor a cél a kompromisszum nélküli teljesítmény volt az elegáns esztétikum megőrzése mellett.

FEJLESZTHETŐ FUNKCIÓ

Minden apró részletet úgy alkottak meg és úgy optimalizálták, hogy maximális élményt nyújtsanak. Az alumínium kialakítású hangerőszabályozó görgetőkerék ellenállása az irányítás prémium érzését nyújtja. A lágy tapintású profil- and médiavezérlő gombok érezhető visszajelzése elősegíti a könnyű, intuitív vezérlést.

ERŐS ÉS TARTÓS

A csiszolt fémfelületet és az olajtaszító bevonatú billentyűsapkákat úgy tervezték, hogy minimalizálják az ujjlenyomatokat. Az acéllal megerősített alapja által a G915 hihetetlen erőt és strapabírást tanúsít még a legmegerőltetőbb használatnál is. 

ERGONOMIKUS KIALAKÍTÁS

A páratlanul vékony formatervezés és az új, alacsony kialakítású GL mechanikus kapcsolók új szintre emelik a kényelmet. Az ergonomikus kialakítású, különlegesen lapos billentyűzet sokkal kényelmesebb, természetesebb kezelési helyzetet tesz lehetővé.

KORSZERŰ, LAPOS KIALAKÍTÁSÚ, MECHANIKAI

A G915 az első olyan billentyűzet, amely nagy teljesítményű, lapos kialakítású GL mechanikus kapcsolókkal bír, amelyek a tradicionális kapcsolók sebességét, pontosságát és teljesítményét nyújtják, miközben a magasságuk feleakkora. A GL kapcsolókat szigorú teszteknek vetették alá, hogy megfeleljenek a tartósságra, érzékenységre és pontosságra vonatkozó előírásoknak. Elérhető három kapcsoló típussal:

GL Clicky - hallható kattintás és érezhető visszajelzés
GL Tactile - halk kattanás és valamennyire érezhető visszajelzés
GL Linear - tökéletesen sima billentyűleütés

 

 

Paraméterek

Nyelv Német (DE)
Szín Fekete
Vékony/Slim Igen
Világítás Igen
Mechanikus Igen
Multimédia Igen
Vezeték nélküli Igen
Bluetooth Igen
PS/2 csatlakozó Nem
USB csatlakozó Igen
Súly 810g

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írd meg véleményed!
Árukereső.hu Árukereső.hu