TERMÉKLEÍRÁS

Precízen tiszta hang – Élvezze a valódi tiszta és veszteségmentes hangminőséget a 7.1 Surround-Sound technológiával, mellyel elmerülhet a játékban, élő koncertek hallgatásakor vagy egy chatszobában. Az 53 mm-es meghajtók szélesebb frekvenciatartományt, gazdagabb hangtereket, nagyobb felbontást és extrém hanghűséget kínálnak.

Állítható és kényelmes – Szabadon állítható fejpántja könnyű, strapabíró acélvázzal megszabadítja fejét az extra tehertől játék vagy zenehallgatás közben. A legfinomabb műbőr prémium memóriahab töltőanyaggal lehetővé teszi, hogy a füle lélegezzen, és szárazon és hűvösen tartsa. Nem kell aggódnia, órákig tartó viselet után is csak kényelmet érez.

Beszélj úgy, ahogy hallod – Nem csak veszteségmentes hangot hallhatsz, de ki is tudod mondani. A levehető zajszűrő mikrofon minden bizonnyal a legtisztább kommunikációt kínálja csapattársak vagy barátok között, nincs többé torz hang és dübörgő mikrofontok.

Te irányítod – A Redragon H510 független vonalszabályozással büszkélkedhet hangerő +/-, be- és kikapcsolással és mikrofon be- és kikapcsolással. Minden beállítás egy kézzel állítható, hogy minden helyzetben megfeleljen a különféle igényeknek.

Minden platformhoz stílusos – levehető 3,5 mm-es fonott kábellel, beépített USB vezérlődobozzal és 3,5 mm-es jack bemenettel. Bármilyen használt platformhoz illeszkedik, legyen szó PC-ről, PS4/3-ról, Xbox One X-ről.